«Битва факультетів» і стрибок на максимум від журналістів

Усе тіло тремтить. Від шалених емоцій перехоплює подих. Я стою за кулісами. Глядачів не видно, але дуже добре чути. Вони чекають на нас. Вони вірять у нас. Ми не маємо права підвести їх. Лічені секунди до виступу. Ми всі посміхаємося один одному, налаштовуючи на позитив. Штори «від’їжджають». Лунають перші акорди вже добре знайомої мелодії. Ми починаємо…

З 23 по 26 квітня у стінах ОНУ пройшла «Битва факультетів», де студенти намагалися переконати членів журі, що саме їхній факультет гідний звання переможця. Студенти факультету журналістики, реклами та видавничої справи теж не лишилися в стороні. Згідно з регламентом конкурсу, кожен факультет мав підготувати афішу, відеовізитівку і наступні номери: оригінальний, хореографічний, вокальний та від викладачів. Увесь виступ має бути об’єднаний однією темою, яка червоною стрічкою проходитиме крізь кожен номер.

Майбутні журналісти у якості теми обрали кінофільм «Великий Гетсбі». На півгодини студенти, наче поринули у двадцяті роки минулого сторіччя. На дівчатах були короткі блискучі сукні, яскравий макіяж та кольорове пір’я у волоссі. На хлопцях – чорні костюми, білі сорочки, метелики і капелюхи. Коли лунає музика, здається, що ми й справді не на університетській сцені, а на гучній вечірці серед вершків суспільства. Під час виступу всі учасники розкрили себе на повну і чималу роль у цьому відіграла публіка, яка заряджала драйвом та шаленим позитивом.

«Спочатку було дуже важко налаштуватися на працю, тому що ніхто до кінця не розумів, що це взагалі буде. Лише пізніше, ближче до самої битви, усі хлопці та дівчата зібрались із силами, і… ми це зробили! Ура! Але я сподівалася на більшу підтримку від старших курсів. На жаль, майже вся підготовка лягла на нас, першокурсників, а зі старших курсів лише кілька хлопців допомагали нам», – розповідвє Олена Дубчак, студентка першого курсу та учасниця виступу.

Через репетиції ми щодня збиралися перед парами, лишалися в університеті після навчання, не раз доводилося пропускати лекції чи практичні. Бувало таке, що ми не розділяли погляди один одного, через це кілька разів виникали конфлікти. Та не зважаючи на всі труднощі ми виступили краще, ніж на усіх репетиціях, тож воно було того варте.

Марія Тєрєхова

Читайте також:

Головний редактор “Голосу ОНУ” про наше радіо

Мода ОНУ: як вдягаються студенти різних факультетів

Випускники ОНУ: як стати успішними після закінчення університету

Поділитися:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram