Новини

«Методи антропології у дослідженні медіавпливу»: як пройшов науково-практичний семінар

На факультеті журналістики, реклами та видавничої справи відбувся науково-практичний семінар щодо застосування антропологічної концепції у дослідженні медіавпливу. Спікеркою стала кандидатка історичних наук, завідувачка кафедри нових медіа та медіадизайну, доцентка Тетяна  Тхоржевська. Семінар пройшов 24 квітня 2024 року.  На заході було більш детально розглянуто методи до вивчення медіаантропології, що  використовуються  науковцями. 

Читати далі »

Як працюють медіа на Балканах: на факультеті відбувся науково-практичний семінар

Євген Блінов, старший викладач кафедри періодичної преси та медіаредагування, 22 квітня 2024 року, провів науково-практичний семінар, присвячений вибірковому курсу «Українські медіа на Балканах». Він представив програму дисципліни та розповів, які знання і навички здобувають студенти під час її вивчення.

Читати далі »

Знайомство майбутніх абітурієнтів зі світом журналістики: як минув День відкритих дверей

…Урочисто відкрилися двері ОНУ імені І. І. Мечникова, надаючи можливість всім охочим дізнатися більше про особливості навчання та факультети. До заходу, що відбувся 20 квітня 2024 року, на території гуманітарного корпусу, доєдналося керівництво факультету, викладачі та студенти-журналісти.

Читати далі »

Молодіжний Націоналістичний Конгрес: студенти відвідали лекцію та познайомилися з діяльністю громадської організації

Студенти-журналісти відвідали онлайн-лекцію від Студентської ради, присвячену роботі організації «Молодіжний Націоналістичний Конгрес». Захід відбувся 15 квітня 2024 року.

Читати далі »

Лекція про академічну доброчесність: що нового дізналися майбутні журналісти? 

Студенти ФЖРВС відвідали лекцію про академічну доброчесність, яку Студентська рада та профком ОНУ імені І. І. Мечникова провели 11 квітня 2024 року.  Спікерами стали — Олександра Хріщева, голова студентської ради університету, та Євген Юраш, голова профкому. Пресслужба факультету завітала на захід, аби поділитися з вами деталями та враженнями…

Читати далі »

Congratulations! Студентка нашого факультету здобула  призове  місце на олімпіаді з англійської мови 

Студентка 1 курсу ФЖРВС Ксенія Фітенко здобула 2 місце за результатами участі в загальноуніверситетській олімпіаді ОНУ імені І.І. Мечникова з англійської мови, що відбулася 30 березня 2024 року. Пресслужба поспілкувалася з учасницями від нашого факультету, щоб дізнатися  про їхні враження.

Читати далі »

#Хроніка війни: 720 днів

24 лютого виповнилося два роки від початку повномасштабного вторгнення РФ на територію України. Лідери багатьох країн висловили підтримку українській стороні не тільки промовами, а й діями — наданням далекобійної зброї, візитами до Києва.

Читати далі »

Вітаємо викладачку факультету з успішним захистом кандидатської дисертації

Вітаємо Аліну Олегівну Червінчук, старшу викладачку кафедри журналістики, реклами та медіакомунікацій, заступницю декана ФЖРВС, з успішним захистом (рішення прийнято одноголосно) кандидатської дисертації та присудженням наукового ступеня  доктора філософії зі спеціальності 061 Журналістика. 
Дисертацію було підготовлено під керівництвом доктора наук із соціальних комунікацій, професора, декана ФЖРВС Олени Андріївни Іванової.

Читати далі »

Студенти та викладачі відвідали захід щодо гендерної проблематики та протидії дискримінації

Студенти 1-2 курсів та викладачі факультету долучилися до панельної дискусії на тему «Гендерно чутливий медіа-простір. Роль ЗМІ в забезпеченні рівних прав та протидії дискримінацій статей», що відбулася 7 грудня 2023 року за сприяння громадської організації «Десяте квітня». Однією зі спікерок стала Олена Іванова, декан нашого факультету, професор. 

Читати далі »